Een tuinmachine huren?

Een tuin die goed onderhouden is daar kan je echt van genieten. Maar een goed onderhouden tuin, betekent ook dat er wel wat gewerkt moet worden. Het gebruik van professionele machines kan dat werk voor jou heel wat verlichten. Daarom verhuren wij tal van tuinmachines voor zowel professionelen als particulieren!

Alles voor jouw gazon

Eén van de wekelijkse bezigheden tijdens de zomermaanden: het gazon maaien. Iedereen beschikt tegenwoordig wel over een grasmaaier, al kan je natuurlijk altijd zonder vallen. In zo’n geval is het mooi meegenomen om tijdelijk een grasmaaier te huren.

Beschik je over een behoorlijke oppervlakte die gemaaid moet worden? Dan zal je blij zijn wanneer je met één van onze zitmaaiers aan de slag kan. Voor de afwerking kan je vervolgens rekenen op onze graskantsnijder om de gazonboord aan te pakken.

Iedereen die een beetje groene vingers heeft weet dat het onderhouden van een gazon verder gaat dan enkele maaibeurten. Zo is het ook belangrijk dat het gras op het juiste moment ontlucht wordt. Dat doe je met een verticuteermachine of gazon ontluchter.

Is het nodig om je gazon extra te bemesten of in te zaaien, dan hebben wij voor jou een mest- en zaadstrooier ter beschikking!

Alles voor (grote) snoeiwerken

Net zoals een mooi gazon, kan je ook echt genieten van mooi gesnoeide heggen en struiken. Ook dan is het juiste materiaal geen overbodige luxe. Moet je bijvoorbeeld zaken op hoogte snoeien, dan is deze professionele heggenschaar op steel de beste keuze. Werk je minder hoog dan kan een standaard heggenschaar ook voldoende zijn. Belangrijk bij deze machines is dat de messen scherp zijn. Daar zorgt onze eigen slijpdienst voor.

Ga je dikkere takken te lijf, dan kan het zijn dat je eerder een kettingzaag nodig hebt om vlot overal door te geraken. Al dat snoeiafval werk je daarna vlot weg met één van onze hakselaars.

Wil je grote struiken of bomen niet enkel snoeien, maar volledig verwijderen? Dan komt een stronkenfrees zeker ook van pas! Nog steeds de makkelijkste manier om een boomstronk weg te werken.