Hoe kan ik een bouwmachine of gereedschap huren?

Je wil een bouwmachine of gereedschap huren, maar hoe gaat dat precies in zijn werk? Wel eigenlijk is dat heel gemakkelijk. Heb je de machine die je wil huren op onze website gevonden, dan kan je online een aanvraag tot reservatie versturen. Volg daarvoor de volgende stappen:

  1. Kies de gewenste machine of gereedschap op onze website. Bijhorende accessoires nodig? Bestel die er dan ineens bij, dan kan je meteen aan de slag!
  2. Selecteer de juiste huurperiode en ook de leveringsmethode. Je kan er namelijk voor kiezen om de machine zelf af te halen of om ze te laten leveren.
  3. Bevestig jouw aanvraag. Vervolgens bekijken wij of de machine die je wil huren beschikbaar is voor de aangevraagde periode.
  4. Ontvang een offerte op maat. Indien de machine beschikbaar is, bezorgen we jou via e-mail de definitieve offerte met de exacte prijs. De prijzen die je op de website terug vindt, geven enkel een indicatie.
  5. Betaal de waarborg. Nadat je de digitale offerte ontvangen hebt, kan je de waarbord betalen. Ten slotte plannen wij jouw aanvraag definitief in.

Check dus zeker de inbox van het e-mailadres dat je opgegeven hebt bij jouw aanvraag. We beantwoorden deze steeds binnen de 24u. Toch nog geen antwoord ontvangen? Dan kan je ons tussen 7u en 18u telefonisch bereiken via het nummer 089 50 27 88.

Je kan er trouwens ook steeds voor kiezen om de machine te laten leveren bij jou op de werf of aan de deur. De meerprijs hiervoor is afhankelijk van het aantal kilometers en uren dat de chauffeur onderweg is. Binnen een straal van 30 km rond Bilzen hanteren we echter vaste prijzen. Zelf afhalen kan natuurlijk ook, maar enkel als je het mag vervoeren en over het juiste rijbewijs beschikt.

Moet ik een machine altijd reserveren?

Een machine reserveren raden wij altijd aan. Zeker als je de machine in het weekend nodig hebt. Zo ben je zeker dat deze voor jou beschikbaar zal zijn.

Als je toch niet kan reserveren, dan bel je best even voordat je naar ons komt om te informeren naar de beschikbaarheid van de bouwmachine of het gereedschap. Stel dat het niet op voorraad is, dan kom je niet voor niets tot bij ons.

Wat zijn de huurperiodes waaruit ik kan kiezen?

Voor de huurperiode van jouw machine kan je kiezen uit 4 opties:

  • een volledige dag = 24u
  • een weekend* = vrijdagmiddag afhalen tussen 13u en 18u, maandag terugbrengen tussen 7u en 12u
  • een week** = verhuurprijs van 5 werkdagen
  • vier weken = verhuurprijs voor 4 werkweken (20 dagen, max. 160 werkuren)

*Bij machines met een toerenteller gelden de weekendtarieven per 10u werken. Per overuur wordt een supplement van 1/10 aangerekend.

** Toestellen met een teller max. 40 werkuren.

Heb je een bouwmachine of gereedschap nodig voor een langere periode? Stuur dan een mailtje naar marielle@obennv.be en we maken voor jou een prijs op maat.