Transportdienst

Heb je zelf niet de mogelijkheid om je gehuurde bouwmachine te vervoeren? Geen enkel probleem. Wij beschikken over een eigen transportdienst die de machine of kraan tot aan jouw werf of locatie brengt. Dit gebeurt tegen een kleine vergoeding. Onze chauffeurs hebben al meer dan 30 jaar ervaring mee en zorgen voor een tijdig en veilig transport.

Tarieven transport

We leveren jouw machines tegen een vergoeding in heel België. Deze vergoeding berekenen we op basis van het aantal kilometers en het aantal uren dat de chauffeur effectief onderweg is.

Voor afstanden binnen een straal van 30km rond Bilzen, zijn er vaste tarieven.

Flexibele planning

We beschikken over heel wat verschillende transportmiddelen binnen Oben. Dit vertaalt zich in een flexibele planning.

Als je dus in tijdnood verkeert, of je hebt extra transport nodig, contacteer ons even en we bespreken samen de mogelijkheden.

Bijstand panne

We staan al 30 jaar garant voor betrouwbaar gereedschap en een betrouwbaar machinepark. Een defect of storing is helaas nooit uit te sluiten. Heel vervelend, daarom maken we het jou dan ook heel makkelijk. Contacteer ons op het nummer 089/50 27 88 waar een van onze verhuurmedewerkers u te woord zal staan.

Indien nodig zal u doorverbonden worden met onze technische dienst. Zij zullen, indien mogelijk met u een afspraak maken om de machine bij ons te komen omwisselen. De laatste stap is onze depannagedienst die ter plaatste wordt gestuurd. Zij zullen proberen de machine te herstellen. Indien dit niet lukt zal de machine omgewisseld worden.

De focus ligt er voor ons op dat u als klant zo weinig mogelijk hinder ondervindt. We gaan daarom steeds samen met u op zoek naar de beste oplossing.

Transport nodig?

Geen probleem, we brengen jouw bouwmachine of kraan graag ter plaatse.
Dit gebeurt tegen een kleine vergoeding, maar je bent dan wel zeker dat deze tijdig en veilig aankomt.

Contacteer ons