5 redenen waarom een bouwmachine huren voor jou interessant is

Wanneer je op zoek gaat naar een machine voor jouw bouwbedrijf of een klus bij je thuis, rijst al snel de vraag: een machine kopen of huren? Belangrijk bij deze keuze is uiteraard de frequentie waarmee de machine gebruikt zal worden. Daarnaast moet je natuurlijk ook rekening houden met de mogelijke aankoopprijs. Wij zetten alvast de voordelen van een bouwmachine huren voor jou op een rijtje.

 1. Gratis advies

  Een groot voordeel van het huren van een bouwmachine is het gratis advies dat je erbij krijgt. Niet enkel over de geschikte machine voor jouw klus, maar ook de gepaste werkwijze. Onze meer dan 30 jaar ervaring in het verhuren van machines voor de bouw, tuin en industrie helpt hier zeker bij!

 2. Professionele machines

  Bij het huren van een bouwmachine beschik je steeds over professioneel gereedschap. Jouw klus zal niet alleen sneller, maar hoogstwaarschijnlijk ook beter uitgevoerd zijn. Al is dit natuurlijk ook afhankelijk van degene die de machine gebruikt.
   
 3. Je kiest zelf waar en wanneer

  Wij beschikken over onze eigen transportdienst. Tegen een kleine vergoeding bezorgen wij de machine op het adres naar keuze. Zo moet jij je daar ook al niets meer van aantrekken! Uiteraard zijn onze machines ook steeds beschikbaar op het moment dat jij ze nodig hebt. Een machine huren kan per dag, week, weekend of maand.
   
 4. Jij bespaart

  Het huren van een bouwmachine bespaart jou niet alleen tijd en inspanningen, maar ook opslagruimte! Daarnaast is huren ook vele malen voordeliger wanneer je een machine niet frequent gebruikt. De investeringskost van een nieuwe machine kan erg pittig zijn. Huren maakt deze kost alvast variabel in functie van jouw opdrachten.
   
 5. Onderhoud en herstellingen

  Wanneer je een nieuwe machine aankoopt, sta jij zelf in voor het onderhoud en de herstelling ervan. Dankzij onze interne hersteldienst, mag je er zeker van zijn dat een gehuurde machine steeds tip top in orde is en aan alle vereiste keuringen en veiligheidsvoorschriften voldoet!