Machine in de Kijker: de Betonschuurmachine SPEDFG 280

Een betonvloer schuren is meestal een langdurige en tijdrovende klus. Zeker als je niet beschikt over de juiste apparatuur. Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke en krachtige betonschuurmachine? Onze SPEDFG 280 is dé ideale partner voor professionelen in de bouw. Ontdek hier waarom:

 

  1. Less is more

    Eenvoud is van essentieel belang binnen de bouw. De SPEDFG 280 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Met een handgreep die in hoogte verstelbaar is, past de machine zich aan jouw behoeften aan. Dit resulteert in een comfortabele en efficiënte werkhouding.

  2. Ideaal voor kleinere oppervlaktes

    Of je nu bezig bent met een renovatieproject of een nieuwe vloer legt, de SPEDFG 280 is ideaal voor het behandelen van kleinere oppervlakten. De compacte en wendbare constructie zorgt ervoor dat je zelfs in beperkte ruimtes nauwkeurig kunt werken.
  3. Duurzaamheid verzekerd

    De stevige constructie van de SPEDFG 280 garandeert betrouwbaarheid en langdurig gebruik, zelfs in veeleisende omstandigheden op de bouwplaats.

  4. Stofvrij werken

    Als professional weet je dat het beheersen van stof cruciaal is, vooral bij binnentoepassingen. De SPEDFG 280 maakt gebruik van een stofzuiger, waardoor het werk zo goed als stofvrij is. Dit verbetert niet alleen de werkomgeving, maar zorgt er ook voor dat je nauwkeurig kunt werken zonder je zorgen te maken over stofdeeltjes.

  5. Veelzijdig inzetbaar

    Of het nu gaat om het opschuren van betonvloeren, het verwijderen van oude coatings en lijmresten, of het herstellen van regen- en vorstschade, de SPEDFG 280 is een betrouwbare en veelzijdige partner.
     
  6. Makkelijk transporteerbaar

    De betonschuurmachine is gemakkelijk te transporteren, zelfs in de kofferbak van een auto. Dit vergroot de mobiliteit en maakt het een praktische keuze voor diverse werklocaties. Wist je dat wij ook een transportdienst aanbieden? Tegen een kleine vergoeding bezorgen wij je machine op het adres naar keuze.
     
  7. Technisch hoogstaand

    Deze betonvloerschuurder komt met een diamantschijf voor chape of beton en biedt aanzienlijke technische capaciteiten zoals een voltage van 230V, een vermogen van 2,2 kW en een toerental van 1400 t/m.

Kortom, de SPEDFG 280 is een must-have voor elke professional in de bouw. Benieuwd naar ons volledige aanbod betonmachines? Ontdek ze hier.