Machine in de Kijker: onze veelzijdige graafmachines van 3t tot 5.5t

In de hedendaagse bouwsector is het essentieel om materiaal te hebben dat niet alleen krachtig is, maar ook veelzijdig en betrouwbaar, ongeacht de weersomstandigheden. Met de reeks graafmachines van Oben Verhuur kunt u vertrouwen op uitstekende prestaties en comfort voor de machinist, wat bijdraagt aan de productiviteit op de werkplaats.

E35 minigraafmachine

De E35 minigraafmachine, met een gewicht van 3.5 ton, is ontworpen om uitzonderlijke prestaties te leveren met functies zoals automatische vertraging van het motortoerental en automatische hogere versnelling bij het rijden. Het zijwaarts verstellen van de giek kan eenvoudig met een toets op de linker joystick bediend worden. Dit model komt met drie verschillende bakken en biedt aanzienlijke technische capaciteiten zoals een maximaal vermogen van 24,8 kW en een graafdiepte van maximaal 3117 mm.

E50 graafmachine

De E50 graafmachine van 5 ton is een klasseleider qua productiviteit, mede dankzij de combinatie van snelheid, kracht en de finesse van vingertip bediening. De lastafhankelijke zuigerpomp en de regelklep met gesloten center dragen bij aan een hydraulisch systeem dat uitzonderlijke dosering mogelijk maakt. De cabine van de E50, die comfortabele voet- en beenruimte biedt, zet nieuwe normen voor betrouwbaarheid en comfort voor de bestuurder. Met een indrukwekkende maximale graafdiepte van 3524/3923 mm en een rijsnelheid tot 5 km/u, is deze machine gebouwd voor zowel efficiëntie als comfort.

Bobcat E55

Voor de zwaardere taken biedt de Bobcat E55, met een gewicht van 5.5 ton, een combinatie van kracht en compactheid die uitblinkt in zijn klasse. De zero tail swing en de buitengewone graafdiepte zijn slechts enkele kenmerken die deze machine onderscheiden. De cabine is comfortabel ingericht met uitstekend zicht, verwarming en airconditioning, wat essentieel is voor de productiviteit en het welzijn van de machinist. Het hydraulische snelwisselsysteem en de veelzijdigheid van de bijgeleverde bakken, zoals de banaanbak en de grachtenbak, maken dit een uitstekende toevoeging aan elk bedrijf.

Deze graafmachines zijn meer dan alleen een investering in uw project; ze zijn een belofte van vooruitgang en kwaliteit, zelfs tijdens de uitdagende wintermaanden. Om onze klanten extra hard te steunen tijdens de wintermaanden, bieden we een speciale winterkorting aan. 

Van november 2023 tot en met februari 2024 geniet u van maar liefst 20% korting op de huur van deze machines.